ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Khamis, 17 Februari 2011

Tesco barang murah anddddddd....


Assalmualaikum.

Hey2, lama rasanye tak update blog. Last pon pasal Maulidur Rasul hari tu.

Camne korang? Harap sihat-sihat je selalu.

Life aku? Life macam biasa, still dalam masalah yang tak penah-penah selesai dari semester lepas. Harap boleh settle cepat-cepat. Cepat la masa. Nak grad cepattttt!!!!!!!...

Itu je lah nak update, takde crite best pon lately.. Tapi semalam ade bende best kat TESCO CHENG taw.. ha3...

TESCO mempromosikan barangan elektrik dan dapur dengan harga yang berpatutan. Pergilah ke TESCO CHENG untuk mendapatkan barangan tersebut (gurau-gurau).

TESCO CHENG jadi best bile keluar dengan orang-orang yang "BEST" jugak. ha3..

Keluar la dengan orang-orang yang korang rase best taw.. :)

bye...bye..bye...

DI WRITTEN BY :

10 ulasan:

unwanted berkata...

brape gaji tesco byar utk abg promote ni? lau berbaloi, na join gak la..;p

Novelgurl berkata...

Waalaikumussalam

hohho..promote plak

Abza Bazliey berkata...

kamu kj gan tesco ye???

iksharizan berkata...

unwanted & Novelgurl : ha3, bukan promote lah..

abza : tak la.. saje je..

Edy Fee berkata...

ni duta tesco kew?

iksharizan berkata...

edy : ha3, bole la...
bole tak jadi duta tesco?

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

duta Tesco kena lah Taukey tesco bayar lumayan kat ko yerrr kayerr lah ko ni

iksharizan berkata...

ha3, kaye apenyer lahh!!!

madmal berkata...

adeh.. sebut nama tesco jek teman rasa meremang.. barang dapur agak mahal la.. walaupun dekat dgn tesco tapi not a first place to visit la for me.. hehe :)

iksharizan berkata...

agak la. TESCO barang ,ahal2.. baju t-shirt biase pon da 50 bucks...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails