ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Selasa, 20 September 2011

::400x4, makan pinggang::

Assalamualaikum.

Hye, i'm BJ. Bj is stands for B|U|D|A|K J|A|H|A|T dan tiada maksud lain melainkan maksud yang diberikan..

Ni Bj nak kongsi bende yang Bj buat semalam. Semalam takde bende nak buat, Bj mengambil keputusan nak luangkan masa dengan menonton cerite katun. Back to the past mase umur Bj 6-14 tahun.

-How To Train Your Dragon-
Mengisahkan budak ni yang pada mulanya berhasrat untuk membunuh Naga-naga yang sering mengganggu kampung halamannya. Beberapa hari kemudian, die terjumpe seekor Naga yang kuat. Hari demi hari, Naga itu makin rapat dengan budak ni.. Nak tahu kesudahan die, tengok la sendiri..


 -Rio-
Mengisahkan burung yang berwarna biru yang diberikan nama BLU yang bijak tapi masalahnya die takla terbang. Ada seekor Rio betina yang berwarna biru hendak dikenen-kenenkan dengan BLU. Tetapi ada masalah apabile kedua-dua Rio ni dicuri.....

 -Shrek (The Final Chapter)-
Mengisahkan Shrek yang telah dimasukkan ke Alam yang lain. Die menyesal kerana membuat perjanjian bersama seorang yang tidak dikenali. Die berusaha untuk pulang kepada hidup die yang lalu.. Nak taw die berjaya ke tak, g la tengok....

-Tangled-
Mengisahkan seorang pemaisuri yang minum air dari bunga suci dan dapat puteri yang mempunyai keunikkan. Kemudian, puteri ini telah diculik oleh ahli sihir. Nak taw kesudahanye, pegi la tengok sendiri..

Ini la Katun-katun yang sempat Bj tengok semalam. Serious, da addicted dengan katun-katun animasi macam ni.. Ini la WEBSITE yang Bj pegi semalam nak tengok movie-movie ni.

-S.E.L.A.M.A.T M.E.N.O.N.T.O.N-

19 ulasan:

AMIRUL berkata...

tgk x ajak .. untung la dpt tgk cter tangled smer2 kan :P

iksharizan berkata...

Hahahah :D
Camne nak ajak, ko kan jauh?
Tengok Tangeled same2?
ngan sape?

AMIRUL berkata...

ala .. aq jaoh pn,leh jer ko nak jemput aq semata2 nak tgk kartun2 tu semua, a'ah tgk tangled smer2? ko tgk ngan sape ari tu? .. ker ko wat lupa2 ni..

iksharizan berkata...

Nak jemput tapi aku nak balik Melaka.. Takpe2, aku jemput Jumaat ni k..

Eh Eh, mane bole lupe.. One of my Sweet Moment la.. <3

AMIRUL berkata...

yer le tewww.. padahal ko blek esk kan.. aq leh bace firasot2 ko ni .. HUrmm sweet moment??, jelez den ni.terbako dgr ni.. ngan sape la tu? mention la nama dye..

Dhia BellamiZam berkata...

xsngje ko lyan katun2 mcm ni..ingt kn lyan naruto n yg sewaktu dgn nyer aje...huhu

Dhia BellamiZam berkata...

*sngke

iksharizan berkata...

Amirul : Eh eh, mane ko taw ek aku balik esok? Hebat betol la ko ni...

Sweet moment bersame dengan orang yang sweet n special la eweyhhh..

iksharizan berkata...

Dhia Bellamizam : Hahaha, Jiwa kanak-kanak aku masih ade la weyhhh :D

AMIRUL berkata...

wahh!! btol la ni? ..sgt bez! (^_^) urmm ngan special? ntah sape la tu.. aq kan? ... firasat aq mengatakan cam tu ..

iksharizan berkata...

Hahaha ^_^ bgus la firasat ko ni... Nak pinjam firasat ko bole?

AMIRUL berkata...

omaigad2!! ... btol lg ni? OMG!! I lov u kat ko la cam ni .. :P

iksharizan berkata...

Amirul : bukan Omaigad la.. Hamaigad la.. I LOV u TOO la kalau ko Lov aku..

AMIRUL berkata...

ahahahaha.. typo la! (^_^) wahhh!! da berpokok2 ati aq ko say i lov u too..

iksharizan berkata...

ha3 :D jangan sampai terkeluar daun dari mulut ko taw.. :P

AMIRUL berkata...

Menjengkel la kaw ni! .. kalo kua daun pn, ko try la cabut kan mana taw love kua tuk ko.. ahaha.. (den cter ape nih)

iksharizan berkata...

ha3 :D ko tu ANNOYING tahap dewa.. nak marah2 plak.. peyed lettew... hamaigad, lelaki zaman skunk ade peyed2 ni...

Xnak kuakan Love tu, nnty hilang dari dalam diri ko :(

AMIRUL berkata...

ahaha.. peyed ape plak ni.. sgalanyer ok bro.. ok sumbat balik kalo love tu kua..ko tlg kan k.

iksharizan berkata...

ok, no hal la.. aku tolong sumbatkan sampai ke kaki..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails