ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Isnin, 14 Februari 2011

25 facts you may not know about me

Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you.You have to tag the person who tagged you. If I tag you it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

aku ditag oleh my campusmate (Qistina). Dia comel giler bile spekless. ha3..

25 fats you may not know about me start now.

1. Anak keenam dari enam adik beradik. Bole dikatakan manje jugak dengan parents and siblings.
2. Ada sebiji motor 135 LC dan kereta kancil 850.
3. Pakai phone biase jer N70. Taknak tukar sebab banyak sentimental value kat situ.
4. Pelajar UiTM dalam pengkhususan Dip In Banking Tahun ke2.
5. Ada anak patung BEAN name die Ajoy.
6. Ada bantal peluk small name die Emal.
7. Anak yang paling tinggi dalam family (185cm)
8. Seorang yang ceria.
9. Suka pendam perasaan suka mahupun benci.
10. Kuat nangis bile tengok cite sedih-sedih especially KOREA.
11. Cepat sayang orang dan susah nak benci orang.
12. Kurang sabar.
13. Cepat mengelabah kalau keadaan da tak tentu pasal.
14. Ada lappy 4736G name die Ciki.
15. Kuat makan sangat. (heboh nak diet, tapi habuk je)
16. Suke duduk sorang-sorang.
17. Ada kucing, name die banyak "Ayau, Omel, Kandang" (semalam ekor tersepit kat krete :( )
18. Suke sangat binatang yang comel-comel.
19. Suka online Facebook. 25/day.
20. Suke kemas-kemas, benci giler barang berselerak.
21. Tak suke subjek bace-bace. Minat subjek mengira.
22. Time kecik-kecik aku berenti minum susu sampai darjah 2.
23. Kuat memberontak. (kadang-kadang kot)
24. Suke sangat berkawan.
25. Benci perpisahan.

25 person nak tag :

Di WRITTEN BY :


1 ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails