ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Sabtu, 2 April 2011

::Malam Aspirasi & Inspirasi D'Bankers::


Assalamualaikum..

Hey korang, korang sihat tak? Hopefully korang sihat.. Aku agak tak sihat sebab selsema la..

Hari tu, course aku ade buat dinner.. Tajuk dinner kite orang adalah seperti yang tertera pada tajuk di atas.. Tema dinner lak (GRAND ELEGANCE).. Memang da buntu da nak pakai ape yang nampak elegance kat badan aku..

Nak taw tak aku pakai ape? hahhhhhh.. tengok kat bawah ni :

Item yang ade :

1- T-shirt putih
2- Jaket itam.. ade bling-bling sikit
3- Shawl hitam pekat.
4- seluar jeans hitam pekat
5- kasut bonia hitam.

Agak elegance la kot dress up aku malam tu..

Apa pendapat korang-korang ek? ^_^V weee!!!!

Di written oleh :

9 ulasan:

amny berkata...

terbaiklaa..berstyle..^^

~ @bel ~ berkata...

hensem
imal nak mouse cmni
mana nak patkan???

iffizulkefli berkata...

fuyoooo pak cik tua nieee..heheh

iksharizan berkata...

amny : thank u so much :)

abel : yeke hensem?

iffi : ade je nak kenekan kite ek?

iffizulkefli berkata...

hehe mesti la..kan puji kembang pulak..aha..btw u look smart wearing like this..:)

iksharizan berkata...

iffi : thanks dear... nnty kalau kua same2 kite pakai baju ni ek? ha3 :D

iffizulkefli berkata...

most welcome bebeh..hehe...oryte...nak tgk gk nnti ky..haha..:P

where berkata...

ko blaja dungun ek?

iksharizan berkata...

tak la.. aku UiTM Melake.. nape WHERE?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails