ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Jumaat, 15 Julai 2011

::Durian::



Lamanye da tak update blog, ade la jugak 2 bulan..
Sorry, busy la lately.. Facebook pon da jarang-jarang bukak..

Banyak cerite sebenarnyer, nanti-nanti akan diselitkan la..

Update ni sebenarnye nak crite pasal semalam iaitu pada hari RABU (14/07/2011)..


Semalam dalam kesibukkan aku, aku dapat invitation untuk pergi ke Dusun salah seorang kawan aku , Abel..
Dusun?

Excited giler weyh nak pegi tu sebab tak pernah pegi Dusun.. Lebih- lebih lagi dusun DURIAN..

Kawasan kampung kat situ best giler, terase macam balik kampung untuk beraya plak.. hu3 ^_^V
Sampai je kat dusun tu, kami pergi la cari hasil durian yang da gugur.. Melantak tanpe henti.. Ambik isi yang terbaik je, yang tak sedap buang.. Bak kate kawan aku "KITA ADE KAT SYURGA DURIAN"..

Semalam memang hari yang terbaik penah aku makan durian :)


10 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

skang ni p mana2 pown, mrata ada durian.. wah, macam sedap jer durian yang hang pegang tuu.. ;)

MySuaraBlog: Blog Pilihan : Edy Fee

SENGAL UNTA'S berkata...

kejam!

iksharizan berkata...

zwan : ha3 :D sedap weyh.. durian yang aku pegang ni sume grade A doe...

iksharizan berkata...

sengal unta : apesal lak weyh?

Dhia BellamiZam berkata...

yke jrg on fb??tiap kli aq on fb ade je muke ngko..HAHA

iksharizan berkata...

Dhia BellamiZam : itu on je, aku takde depan lappy pon doe..

Edy Fee berkata...

uitz...tak antaq sikit pon kat aku
hehe

iksharizan berkata...

edy : da abis la weyh... sorry doe..

Dhia BellamiZam berkata...

yo yo ooo deh xde dpn lappy...

~ @bel 0mar 91~ berkata...

hahaha tima aceh... comelnya blog :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails