ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Selasa, 31 Mei 2011

::Dulu dan sekarang::

Assalamualaikum..

Hye Reader, da tido lom? Aku pun tak dapat tido :(

Kalau belum, jom la bace entry ni :D

Aku nak cite pasal diri aku dulu-dulu..

Ini aku :

























Jangan terkejut!!!!! Jangan tanye camne ley kurus!!! shhhhhhhhhhh...

Aku pun tak taw camne ley jadi camni.

Dulu-dulu :
1-badan senang sangat masam
2-size seluar 38
3-suke giler makan mase da nak tido
4-kulit gelap
5-mate kecik je (same je kot cam sekarang)

Tu je nak cite :)

11 ulasan:

diana amin berkata...

yeah ade gak owg xpat tido cam aku neh. haha ye2 dulu ko sngt laen berbanding skrg

iksharizan berkata...

ha3 :D
giler la.. tapi skunk aku da macam naik balik..

A M E ! berkata...

Saya belum tidur and its 5.20 , tunggu someone tu balik dari tengok movies . Lalala ~

ohh btw , ape rahsia buleh kurus nie ? Kungsi laa . ;)

iksharizan berkata...

AME : xtaw la... die kurus dengan sendirinyer..

iffizulkefli berkata...

aloolloooo nk ngorat leh??

leyzajamil berkata...

ada iras Awal Ashaari la ;)
Entri terkini : Selamat Menyambut Bulan Rejab
Entri sebelum : Anissa yang seksi anggun menawan

iksharizan berkata...

iffi : mane bole, saye da berpunye..

iksharizan berkata...

ieyajamil : thanks :)

iffizulkefli berkata...

owh yke awk dh berpunye...alooorr xoat la sy ngorat awk..kecewa la cmnie...

syafiqakarim berkata...

peh.gila kentang bro.
berubah yg amat ;)
kesihatan jgn lupa d jaga oke?

iksharizan berkata...

ok syafiq.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails