ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Isnin, 30 Mei 2011

::Kambing oh Kambing::



Assalamualaikum..

Semalam tidur pukul 5 sebab nak tukar design blog, tapi macam same je macam dulu.. Takpe la, ade sikit perubahan dalam blog aku.

Semalam main kompang kat umah orang kenduri. Agak lame gak tak main kompang, ade jugak la 2 bulan. Ni nga mengadap TAPAK TANGAN BENGKAK..

Aduh, sakitnyeeee!!!!!!

Sebenarnye entry ni nak cakap pengalaman pertame angkat kambing. Penakut kambing aku ni even lahit tahun kambing.

"Gambar Hiasan"
Bagi siapa-siapa tak kenal sape kambing
Gile sungguh keje aku tadi. Abang aku cabar aku angkat kambing tu sebab die tahu aku takut dengan kambing. Dengan muke selumber dan macho, aku ikat kaki kambing tu, dengan tidak semene-mene aku angkat kambing tu. Bapak la, jantung aku berdegup dengan kencang kot.

Tapi akhirnye, aku berjaya angkat kambing tu sampai ke kerete. Aku bangge dengan keberanian aku. Hahahahahahahah....

Anda-anda takut kambing? *mengaku je.

11 ulasan:

SENGAL UNTA'S berkata...

aku takut hantu kambing dowh..fobia..

iksharizan berkata...

ha3 :D ape plak hantu kambing ko pegi ni.. ha3 :D

SENGAL UNTA'S berkata...

dulu time tgh prep dekat asrama,membe2 aku cite ada seko hantu kambing slalu merayau2 bawah blok kitorang..hantu kambing tu ada tandung panjang mcm kambeng gurun (spesis sama la tu agaknyer)..dia akan sondol manusia then lepas dia dah hilang gersang menyondol baru die hilang..sumpa seram..aku taw mcm x logik tapi ko buat2 percaya je lah k..ahahaha

iksharizan berkata...

yeke? ha3 :D aku bace cite ko gelak2 aku doe...

sebab ape ek kambing tu jadi hantu?

ade keinginan die yang tak di laksanakan kot..

diana amin berkata...

erk xtakot ngn sumer binatang yg berbulu..aci x?hahahha geli

iksharizan berkata...

wahhhh, poyo giler la ko kan.. nnty aku bagi kambing kt ko..

diana amin berkata...

erk salah taip lah..aku nk ckp yg ak tkot ngn sumer binatang berbulu..hoho

iksharizan berkata...

laaa, tu la.. bole hilangkan makne ko ni.. ha3 :D

iffizulkefli berkata...

hehe lahir ker lahit die??hehe...bagus..anda berjaya...:))

iksharizan berkata...

iffi : ape2 aje la...

iffizulkefli berkata...

hehe okey2....pape pon...t angkt kambing lgi au..jgn takot2 lgi,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails