ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Selasa, 19 Julai 2011

::Si Budak Bajet Baik::



Assalamualaikum..

Entry ditulis oleh mamat ni :


Entry ni khas untuk mamat ni. ::

(NIK MOHD FIRDAUS)

Secara umum:
-----------------
1-kenal die through blog kot
2-taw die dok damansara sebab die salu cakap booooring dok sane sebab kawan-kawan umah die salu tido awal.
3-rase-rase badan die agak tough la.. (ko jangan nak perasan ek!)
4-berkulit gelap kot tapi rambut lurus tu yang takle bla...
5-bole la dijadikan kawan baik, sebab diekan BAIK!!



5 Bende aku suke tentang die : (bukan suke sebab cinte ea, jangan fikir bukan-bukan!)
--------------------------------------------------------------------------------------------
1-quiet funny, suke buat aku gelak even through mesej je..
2-sangat memahami kot even kadang-kadang aku pun tak faham pasal die..
3-salu je ade bile aku ade masalah lately.
4-die pandai pakai PHOTOSHOP, bole la ajar aku ilmu die sikit..
5-polite :)



5 bende kureng suke : (bukan maksud kureng suke aku benci!)
---------------------------------------------------------------------------
1-suke pakai bahase pelik-pelik sampai aku pun bengang nak fahamkan.
2-salu tacing ngan aku bile aku on9.. die cakap "ONLINE LA SAMPAI LEBAM!!!"
3-kalau aku tak reply mesej, mule lah nak muncungkan bibir tu.. iskhhh~~~
4-ajak aku kuar, tapi macam hangat-hangat taik ayam jer (najis!!!)
5-ade kamera mahal, bukan nak amek gambar aku pun!!



*ini saje untuk gurau2 taw daus.. xmo tacing2 ngan aku :)
*masalah kau tadi jangan difikirkan sangat, insyaAllah akan settle very smoothly..
*kalau ade masalah lagi, cite je la kat aku.. insyaAllah aku jadi pendengar terbaik dari ladang lahhh!!
*p/s : senyum sokmo

FOLLOW LA BLOG DIE SEBAB LAGU DALAM BLOG DIE BEST DOE, AKU ULANG-ULANG DENGAR LAGU NI:

5 ulasan:

SENGAL UNTA'S berkata...

grrr,nama aku bukan daus lah!haha btw terharu bhai...

1-aku rase aku tough kot..
2-maw x tacing,sume menyombong dgn aku
3-yerla nnti aku tgkp gmbr ko byk2..
4-nnti aku ajar ko ckp kelantan k..haha

SENGAL UNTA'S berkata...

grrr,nama aku bukan daus lah!haha btw terharu bhai...

1-aku rase aku tough kot..
2-maw x tacing,sume menyombong dgn aku
3-yerla nnti aku tgkp gmbr ko byk2..
4-nnti aku ajar ko ckp kelantan k..haha

iksharizan berkata...

ha3 :D
1-ko memang tough kan...
2-sape sombong dengan ko?
3-ok, i keep ur word..
4-ok.. tapi taknak belitkan lidahh..

Edy Fee berkata...

wow ade special post!

iksharizan berkata...

edy : nak gak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails