ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Rabu, 20 Julai 2011

::Budak Selalu Buat Aku.............::

Assalamualaikum~~
(taw la da pukul 2.00 a.m.. tak pe la, tak jawab salam BJ pon takpe..)

Ni BJ nak describe (betol ke english aku?) seorang lagi makhluk Tuhan yang bertuah..

*HARAP MAKLUM : BJ stands for "BUDAK JAHAT" & tiada maksud lain selain maksud yang diberikan ea?

Ni la BJ :


Entry ni khas untuk mamat yang berbaju hitam dan berjanggut seciputtt je dan sangat bajet hansem... Dipersembahankan..... :



Biodata :
Nama : Azri Aizuddin Mohamad
Umur : 21 tahun
Stay : Kuching, Sarawak
Pengajian : Di Uitm Shah Alam, Bulan september nanti
No telefon : perlu ke nak taw ek? ha3 :D



10 BENDE YANG BOLEH DIJADIKAN BAHAN UNTUK MEMARKETKAN BUDAK NI
-------------------------------------------------------------------------------------------------
1-Suke buat lawak taw budak ni, BJ suke borak-borak dengan die sebab die agak ngek! sikit..
2-Kalau dengar care die gelak, even kite nga marahkan.. Kite akan tergelak sekali.. Gelak macam orang kene SEMPOTTTTTTT!!!!!
3-Die baik hati, salu tupop kan BJ.. tapi BJ ade gak tupop kan die.. tapi die lagi banyak la tupopkan BJ.. Nak tupop free mintak kat die nh..Offer-offer!!!!
4-Suare die sedap weyhh, salu gak die nyanyikan untuk BJ.. tak cair pun dengar suare die.. tapi boleh la.. BJ punye suare lagi sedap kot..
5-Pandai sangat pujuk weyhh, untung la sape dapat die ni.. mesti cair bile die pujuk.
6-Badan sekarang da ketol-ketol.. sape-sape nak die bole la kontek BJ ok?
7-Senyuman die memukau kalbu taw, sapa-sapa pandang die ISKHHHHHHH.. jangan sesekali pandang senyuman die.. abis la korang kalau da terjerat.. ha3 :D *gurau2
8-Seorang yang gigih taw, ape yang die nak tu mesti die usaha dapatkan..Susah nak give up dak ni.. bagus-bagus!!.
9-Suke lagu yang kebanyakkannye BJ pun suke lagu tuh... Tu yang best tuh..
10-Baik hati and sangat sopan dengan orang tua (kot2 la) betul ke Encik Aizuddin?


5 PERKARA KURENG BERKENAN DENGAN BUDAK NI!!
---------------------------------------------------------------------
1-Ego.... perghhhh tinggi giler weyhh.. nak menang je keje dak ni... Cube la mengalah sesekali.
2-Kalau berdendamkan, die mesti nak balas dendam tu sampai orang yang die dendam tu jatuh.
3-Suke marah-marah, BJ la mangse kene marah die.
4-Busy je memanjang, swimming, gym, keje.. fuhh!!!!
5-Suke sangat pakse seseorang tu untuk kepuasan diri die sendiri *sorry


Even ada 5 perangai die yang BJ kureng sikit, tapi takpe.. Die sangat sempurna da.. Cepat-cepat, sape nak die kontek BJ.. ha3 :D (Da macam blog jual orang da ni.. sorry yee)

*Gambar-gambar ni la yang BJ agak suke la..
*Wahai Encik Aizuddin, jangan marah ok.. ni gurauan.. Tapi ade sikit-sikit jer yang macam serius
*Da bace entry ni, kalau ade orang nak berkenalan.. UNTUNG LA!!!!
*p/s : senyum sokmo.. takmo nangis mcam hari tu :P

8 ulasan:

myra yusreena berkata...

aww..nak bkenalan boleh?? hikhik :P

iksharizan berkata...

myra : bole jer... nnty BJ akan sampaikan.. ha3 :D

Dhia BellamiZam berkata...

nk topup jgk boleh??HAHHAHA

iksharizan berkata...

Dhia BellamiZam : nnti mintak kat die ok :)

Dhia BellamiZam berkata...

xde no cmne nk mnx..ko mnx kn ea..hahahha

btw ko kene tag kt blog yok join segmen..jom la join memeriahkan suasane..huhuh

iksharizan berkata...

camne tuh..? aku tak taw lak...

Dhia BellamiZam berkata...

g r tgk kt blog aq tuh..segmen dak2 uitm shje..hhuhuhu

iksharizan berkata...

ok2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails