ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Khamis, 21 Julai 2011

::HOT, tak TAHAN!!!!

Assalamualaikum~~~ (Jawab-jawab)

Hari ni nak cakap sikit je, BJ da balik Melaka dan sekarang tersangatlah bosan!!!

Ada tak mane-mane orang Melaka nak ajak "Dating".. ??? BJ on je, telefon je aku :)

Nak ngadu lagi satu hal... MELAKA sangatttttttttttttttttt PANAS!!!!!!

Sape setuju?

Ni kampus BJ, Kampus UiTM, Alor Gajah Melaka (OLD SCHOOL doe picture ni)!!
Ni keadaan NEGERI MELAKA kalau masa tengah hari!!! Perghhhh, kering air dalam badan.. Hitam kulit korang :(

Salah satu cara nak tahan diri dari panas sikit, belilah topi ni... InsyaAllah, tak la panas sangat jadinyer..

*Bukan nak promote perempuan ni ea?

11 ulasan:

Dhia BellamiZam berkata...

cpt ko balik..rindu bntal bsuk kt umh sewe ke??HAHAH

iksharizan berkata...

Dhia : ha3 :D ngek ko... aku ade meeting la doe :(

myr amyra berkata...

tak best pakai topi bawak payung lg cool..... :)

iffizulkefli berkata...

hehe dating ngn pak guard...leh dok kt pondok diowang..haha

unwanted berkata...

ada owg tu blk mlaka dgn tak mandi..ngeh ngeh ngeh.. ;p

SENGAL UNTA'S berkata...

haha maw tak mandi..air kat rumah takdek..wakakakaka

iksharizan berkata...

Myr : ha3 :D tapi topi takyah pegang2 maca payunk.

iksharizan berkata...

iffi : ha3 :D kan.. keje part time..

iksharizan berkata...

UNWANTED & SENGAL : mane taw nh?

cahayabintang berkata...

setuju! melaka panas. 6 bulan praktikal dkt Melaka dulu kalau duk umah mmg berpeluh je.. haish..

iksharizan berkata...

ha3 :D kan.. pasang aircond kt umah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails