ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Khamis, 28 Julai 2011

::Trip kelas DIB 5C::

ASSALAMUALAIKUM...

Sekarang jam 7.05 petang ^_^"V

Hari ni satu kelas BJ pegi "trip" taw.. Dengar perkataan "trip" mesti macam seronokkan? tapi hakikatnyer? ha3 :D

Walaupun trip kali ni kurang best berbanding trip semester lepas tapi kami Diploma Pengurusan Bank 5C dapat spend time together-together again.. (Seronok even tak pegi Sagil same-same)..

Trip kali ni ke Bangi.. Nama salah satu pusat kerajaan tu ialah NIOSH.. Kalau tak salah, camni la ejaannyer kott....


::Bergambar bersama LECTURER dan penceramah::


::Kaum lelaki yang wujud dalam kelas DIB 5C;;


::Dikelilingi wanita-wanita "HOT" DIB 5C


::Teman aku sepanjang trip ini berlangsung, MAMAT::


::On the way nak balik ke UiTM, Melaka::


Next semester nak g trip yang jauh-jauh macam budak-budak kelas lain :(

2 ulasan:

Edy Fee berkata...

aik 5 org je kumbang dlm kelas..hahaha
hurmm smart2

iksharizan berkata...

haah la weyhhh... ko dtg la melake jadi kumbang yang ke-6.. ade mau?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails