ShoutMix chat widget

Nuffnang Status

:: Meh join meh ::

Khamis, 4 Ogos 2011

::Wow, FaceBook ZOOM::

Assalamualaikum, sekarang JAM menunjukkan pukul 3.18 a.m...
*Sapa tak tidur lagi, wajib taw jawab salam ni..

Sekarang BJ kat McDonald, Ayer Keroh yang berhampiran dengan MBMB (Taman kat Ayer Keroh).. Cadang nak lepak-lepak dengan kawan-kawan BJ iaitu Khairul Hanafi dan Ahmad Fareez, tapi malangnyer, taman tu tutup :(


Nak cakap berita yang menarik pasal Facebook. "FACEBOOK ZOOMING"...

"Nampak tak kat gambar tu jadi besar? Tu gambar CHAT je taw, tapi jadi besar.. So, kalau nak stalker orang punye muke tu hansem ke tak, cantik ke tak, pegi je kat gambar tu.. Takyah nak bukak profile si die kan?" ha3 :D
*BTW, tu gambar kawan BJ (Khairul Hanafi-promote blog die)


Cara-cara nak buat camni :- Pegi kat WWW.GOOGLE.COM and search for FB ZOOM


"Nampak tak perkataan ADD TO CHROME tu? Tekan je perkataan tu. Nanti keluar page seperti kat bawah ni"
-----------------
|
|
|
V


"Da keluar page ni, maknenyer INSTALLING anda berjaga.. Bole la stalker muke budak-budak FB korang without open their profile"

BJ da buat, anda bile lagi? ^_^"V

14 ulasan:

khairul hannafi berkata...

what a nice one,,cool rite ^^

Yol berkata...

haahahaha...staw aku da lama application nieh...dulu mmg guna...pastu off...sbb korang akn rasa semak...gerak ckit besor...gerak sikit besor...aideyyy..anyway nice info bro to those dun know diz..

iksharizan berkata...

khairul hanafi : memang la nice, muke ko menempel kat situ..

iksharizan berkata...

YOL : ala, yeke? aku ni out of date tol la.. :(

dedeqfizowl berkata...

pulak dah... tp ok gak ko share sdkit rahsie kt facebookers yg way to outdated pasal FB zoom nie (mcm ak)~ thnkiu2... :D

diana amin berkata...

pnh ade tapi da uninstall balik. hihi sbb bwu pas format laptop

ZWAN SABRI berkata...

ek? nak tryla satgi.. ;)

MySuaraBlog: Jin Islam Puasa Tak?

sara zainol berkata...

pernah cuba dulu :) nkpak sgala bagai kt muka tu, haha[ just kidding] haha :P

iksharizan berkata...

dedeqfizowl : ha3 :D btw blog ko macam x berupdate jer..?

iksharizan berkata...

diana amin : install la balik doe, macam best gak bende ni..

iksharizan berkata...

zwan : try la, best2.. :)

iksharizan berkata...

sara zainol : ha3 :D jerawat pon nampak kan?

Edy Fee berkata...

wow tq tq..hehehehe
lepas ni makin rajin la ko meng zoom ye

iksharizan berkata...

edy : haah, zoom ko la edy.. ha3 :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails